030 - 2 391 321

Over ons

B&D Juristen is een incasso- en juridisch adviesbureau dat met name gespecialiseerd is in het vastgoed. Wij bieden oplossingen op vakgebieden die bijzondere kennis en expertise vereisen, zoals huurrecht, VvE-recht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Daarnaast verzorgt B&D Juristen (complexe) business to business-incassoprocedures.

Naast incasso maakt juridisch advies een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Met onze kennis en ervaring geven wij u graag antwoord op al uw juridische vragen en werken wij met u op een creatieve manier aan de oplossing van uw geschil.

Vanwege onze ervaring in de vastgoedbranche zijn wij de juiste partij om u te adviseren in alle aangelegenheden die de Vereniging van Eigenaren betreffen. Voor al uw vragen op VvE-gebied kunt u bij B&D Juristen terecht voor gratis telefonisch advies. Verder bestaat de mogelijkheid om een geschil of een incassozaak bij ons in te dienen.

B&D Juristen werkt met een team van 30 medewerkers, voornamelijk juristen, voor gerenommeerde vastgoedeigenaren, vastgoedmanagementorganisaties en verschillende opdrachtgevers in het business to business segment. Onze ervaren juristen en juridisch specialisten zijn op de hoogte van wettelijke regelgeving, jurisprudentie en vooral ook de praktische wegen om tot een goed resultaat te komen.

Het vinden van een oplossing voor onze klanten staat centraal in onze aanpak. Kennis en pragmatisch handelen gaan bij B&D Juristen dan ook hand in hand. Wij werken niet volgens een standaard procedure maar leveren advies op maat. Wij luisteren naar de wensen van de klant en zoeken naar een daarbij passende oplossing. Een goede communicatie met u en uw wederpartij is daarbij vanzelfsprekend. De aanpak zal van geval tot geval verschillen. In alle gevallen geldt: B&D Juristen levert maatwerk!

Wij komen graag met u in contact om u te voorzien van deskundig advies in al uw VvE-zaken. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen met onze adviesdesk op telefoonnummer 030 - 2 391 321.

B&D Juristen
Euclideslaan 71
Postbus 85208, 3508 AE Utrecht
030 - 2 391 321
vve-desk@bdjuristen.nl